Velkomst

Kære forældre

Vi byder jer og jeres barn hjerteligt velkommen i SFO. Vi glæder os meget til at lære jer at kende. Vi ønsker, at denne informationsside, vil give jer et billede af huset og svar på nogle af de spørgsmål I måtte have.

Er der noget I mangler svar på, så spørg endelig. I er også velkommen til at gå ind på vores hjemmeside.

SFO’en er for børn fra 0. til 3.klasse. Der er ansat tre dygtige og engagerede pædagoger i SFO’en. Medarbejderne er også med i skoleregi og er på mange måder bindeled mellem skole og SFO.

Vi tror på, at den gode hverdag for børnene skabes af forældre, personale og børn i fællesskab. Derfor er den daglige snak, vores fælles arrangementer og forældresamtaler så vigtige for os alle sammen.